Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ, η Ακαδημία των Σπορ, υποδέχεται το Σάββατο στις 5.00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Κ. Πετρόπουλος στο Κουκούλι την ιστορική ομάδα του Πανελληνίου Γ.Σ.

Η ομάδα της Κυψέλης έχοντας και στο χώρο του χάντμπολ μία ιδιαίτερη παράδοση και διακρίσεις κατά το παρελθόν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να έχει μέχρι τώρα καμία απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και ο αγώνας αναμένεται να είναι αρκετά συναρπαστικός μιας και οι δύο ομάδες για τους δικούς τους λόγους θα επιδιώξουν τη νίκη.

Το θετικό για την Ακαδημία των Σπορ είναι ότι επιστρέφει ο Αλέξης Σμυρνιώτης (έλειπε στον προηγούμενο αγώνα στο Λουτράκι), ενώ ο προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος έχει προετοιμάσει τους αθλητές όσο μπορεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες ενός δύσκολου αγώνα.

Ο αθλητής της ομάδας Χαράλαμπος Παντός δηλώνει:

<Έχουμε σπαταλήσει μέχρι τώρα τρεις βαθμούς με αντίστοιχες ισοπαλίες, γεγονός που μας έχει στενοχωρήσει και πρέπει με κάποιο τρόπο να καλύψουμε αυτό το χαμένο βαθμολογικό έδαφος. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι μας στον αγώνα του Σαββάτου θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη και θα προσπαθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο να την πάρουν για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν μας πτοεί καθόλου, ξέρουμε τις δυνατότητές μας, ξέρουμε τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού τους και ελπίζουμε με την βοήθεια των φιλάθλων μας, που για άλλη μια φορά τους προσκαλούμε να μας βοηθήσουν, με τον ήχο της κόρνα της λήξεως του αγώνα να έχουμε το θετικό αποτέλεσμα για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί>.