Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησαν η Ελισάβετ Μουτάφη, η Υρώ Λούπη και η Μαριάννα Τουμασάτου για τη μεγάλη επιτυχία Βέρα στο δεξί, όπου και θυμήθηκαν ιστορίες από τα γυρίσματα.

«Η Ρεγγίνα και η Δώρα τσακώνονταν για τον Στράτο και εγώ από πίσω με την Κάτια Δανδουλάκη τραγουδούσαμε το “Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ”. Στα Τρίκαλα που κάναμε γυρίσματα την τρίτη χρονιά σχολούσαν τα σχολεία και μαζεύονταν 4.000 άτομα. Και στην Αθήνα που γύρισα, δεν σταμάτησα να κλαίω για μέρες. Ήταν ένα εβδομαδιαίο σίριαλ σε καθημερινή βάση με σπουδαίους ηθοποιούς, γυρίσματα στο εξωτερικό και αλλού τύπου διαλόγους», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η Υρώ Λούπη είπε από την πλευρά της: «Η Ελισάβετ στα γυρίσματα ό,τι υπήρχε το σάρωνε. Τα έπαιρνε όλα παραμάζωμα! Θυμάμαι μας έλεγαν “παίξτε, αφεθείτε, μη σας νοιάζει το σενάριο”. Είχε τύχει να κοιμηθώ στο καμαρίνι μου, γιατί ήταν δύσκολο να μετακινηθώ και είπα θα κοιμηθώ εδώ και αύριο θα είμαι έτοιμη για το γύρισμα. Ακόμη ο κόσμος συζητάει το “Βέρα στο δεξί”. Έδιναν πανελλήνιες σταματούσαν το διάβασμα, νέες μαμάδες το παρακολουθούσαν τους πρώτους μήνες, ακόμη και άντρες με συνέργεια!».

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραδέχθηκε πως «η μέρα που τελειώσαμε το τελευταίο γύρισμα, είναι από εκείνες που έχω κλάψει τόσο πολύ. Μια φορά γυρίσαμε σκηνή γύρω στις 12-1 το μεσημέρι και το απόγευμα έπαιξε το συγκεκριμένο επεισόδιο!».