Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Τσορτέκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες σκηνές που κλήθηκε να γυρίσει στις δύο τηλεοπτικές σειρές που συμμετέχει φέτος, το «Maestro» και το «Αυτή η Νύχτα Μένει».

«Υπάρχουν σκηνές και στη μία και στην άλλη σειρά και σε ταινίες μεγάλου μήκους με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας τεχνικά να συμβούν αλλά και ερμηνευτικά να αποτυπωθούν εκείνη τη στιγμή» αναφέρει ο Γιάννης Τσορτέκης. «Η σκηνή που γυρίσαμε στο Αυτή η Νύχτα Μένει, όπου χορεύω μπροστά στο αγροτικό για τη Νίτσα, ήταν ένα πράγμα που από τη στιγμή που ξεκίνησε άρχισε ένας παροξυσμός που συμμετείχαν ενεργειακά σχεδόν όλοι. Είναι μία μέθη που συνέβαινε πραγματικά» συμπλήρωσε.

Για την περιβόητη σκηνή κάτω από τη θάλασσα στο Maestro ο Γιάννης Τσορτέκης αποκαλύπτει: «Ήταν μία πολύ δύσκολη τεχνικά σκηνή, που ευτυχώς η συγκυρία έφερε εξαιρετικούς συνεργάτες. Ένιωθα παντελή ασφάλεια που ήμουν εκεί κάτω. Ήμασταν σε πολύ μεγάλο βάθος, ακινητοποιημένος, στο πόδι μου ήταν δεμένη μία άγκυρα και η τεχνική δυσκολία είχε να κάνει με το ότι, επειδή ποντίζομαι ως νεκρός, όταν έφευγαν οι άνθρωποι από γύρω μου, έπρεπε να εξαφανιστούν και όλες οι φυσαλίδες».

«Και αυτό γινόταν και ξαναγινόταν και ξαναγινόταν» αναφέρει ο ηθοποιός.