ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους για ενδοοικογενειακή βία.


Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών,
με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους για ενδοοικογενειακή βία.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την
οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτά μηνών για κλοπή από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού με έναν ανήλικο συνεργό του, αφαίρεσαν από περίπτερο, τέσσερις συσκευασίες ηλεκτρονικών τσιγάρων.
Σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν ένα μαχαίρι σουγιά. Σε βάρος των γονέων του ανήλικου σχηματίσθηκε δικογραφία για την παραμέληση της εποπτείας του.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δίκαννο που κατείχε παράνομα, ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου συνολικού μήκους 31 εκατοστών και δύο κυνηγετικά όπλα (καραμπίνες), που κατείχε νόμιμα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών για παράβαση της νομοθεσίας για τις επιταγές.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπής για παραβίαση του νόμου για τα όπλα
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Αγρινίου μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε ένα σπρέι πιπεριού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από κατάστημα μινι – μάρκετ το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, που περιείχε 70 ευρώ και εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών αξίας 160 ευρώ.