Ξεκίνησαν οι εργασίες στις σκάλες της Τριών Ναυάρχων, στο πλαίσιο της συντήρησης των τεσσάρων ιστορικών κλιμάκων της Πάτρας, όμως το θέμα είναι ότι δεν προχωρούν.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, αλλά και πατρινούς που περνούν από το σημείο, οι εργασίες πάνε με αρκετά αργούς ρυθμούς, ενώ έχουν να δουν εδώ και μέρες εργαζόμενο στις σκάλες.

Έτσι η μια πλευρά παραμένει σκαμμένη, ενώ αξίζει να αναφέρουμε σε κάποια έβγαλαν και τα προστατευτικά που υπήρχαν στο πάνω μέρος τους, έτσι κάποιος που δεν γνωρίζει κινδυνεύει αν θελήσει να κατέβει από αυτές και να χτυπήσει άσχημα.

Προφανώς οι εργασίες δεν προχωρούν λόγω του άστατου και βροχερού καιρού. Πάντως, σημειώνουμε ότι το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της συντήρησης των ιστορικών κλιμάκων της Πάτρας, θέλει το έργο να ολοκληρώνεται μέσα στους επόμενους εφτά μήνες, δηλαδή, κάπου στα μέσα του νέου έτους.

Πέρα από τις σκάλες της Τριών Ναυάρχων η εργολαβία περιλαμβάνει τις σκάλες της Αγίου Νικολάου, τις σκάλες της Γεροκωστοπούλου και τις σκάλες της Πατρέως, με τον προϋπολογισμό του έργου να φτάνει 250.000 ευρώ.