Σημαντική διάκριση κατάφερε να πετύχει ο νεαρός πατρινός οδηγός Σάκης Καλούδης, στον ιστορικό αγώνα της Ανάβασης Πιτίτσας που διοργάνωσε ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών.

Ο Σάκης Καλούδης πήρε την τρίτη θέση στην κατηγορία Ε10, οδηγώντας το Peugeot 205 Rally. Όμως στάθηκε άτυχος, αφού το Σάββατο σε δοκιμαστικό, έσπασε το πλατό με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τις δοκιμές.

Με τη βοήθεια του μηχανικού του Μάριου Ηλιόπουλου αλλάξανε σασμάν και την Κυριακή αγωνίστηκε κανονικά, καταφέρνοντας να διακριθεί.

Ο ίδιος έγραψε σε ανάρτηση του: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο και μάστορα μου Μάριο Ηλιόπουλο που κατεβάσαμε σασμάν σε χρόνο ρεκόρ βάζοντας ένα νέο δισκόπλατο για να κάνουμε τον αγώνα μας την Κυριακή.

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο μου Xristos Avgeropoulos που άνοιξε το μαγαζί του το απόγευμα και με εξυπηρέτησε και τον Ανδρεας Καλαντζης που άνοιξε το μαγαζί του το βράδυ για να κάνουμε ευθυγράμμιση! Τέλος την Κυριακή κάναμε δύο πολύ καλούς χρόνους με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου βράχοι και στηρίζουν την προσπάθεια μου".