Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» βγήκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, προκειμένου να μιλήσει για την ανάρτηση που έκανε το σαββατοκύριακο για τη Νατάσα Μποφίλιου. Τα όσα είπε στην αρχή προκάλεσαν την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου και οι δυο τους ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση.

«Δεν το έχω μετανιώσει αυτό που έγραψα γιατί είναι το κλασικό μου χιούμορ… Στον χώρο της showbiz όλοι ταυτιζόμαστε με κάτι. Εμένα ο κόσμος με έχει ταυτίσει με το καυστικό μου χιούμορ… Η Νατάσα Μποφίλιου είναι μια εξαιρετική έντεχνη τραγουδίστρια και μια πολιτικοποιημένη ερμηνεύτρια… Το κομμάτι της μόδας είναι ένα καταναλωτικό κομμάτι, ο κομμουνισμός απεχθάνεται τον καταναλωτισμό», είπε μεταξύ άλλων ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε: «Άρα η Νατάσα Μποφίλιου δε μπορεί να είναι γυναίκα, δε μπορεί να έχει φίλες σχεδιάστριες, δε μπορεί να πάει στο Λονδίνο επειδή είναι κομμουνίστρια».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε: «Παραποιείς τα λεγόμενά μου. Είπα ότι οι άνθρωποι ταυτιζόμαστε με μια εικόνα. Όταν μια εικόνα στη συνείδηση του κόσμου είναι συγκεκριμένη και τα πεπραγμένα είναι αντίθετα. Λέω ότι υπάρχει μια διάσταση απόψεων και πεπραγμένων. Δε σου μιλάω ως μισογύνης. Σου μιλάω ως ένας άνθρωπος που αγαπά ιδιαιτέρως τις γυναίκες και ας είμαι ομοφυλόφιλος. Όταν υπάρχει τέτοια διάσταση λεγομένων και πεπραγμένων, να είσαι έτοιμος και για το σχόλιό μου».