Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον τεράστιο σάλο με τις καταγγελίες σε βάρος του παραχώρησε ο Γιώργος Κιμούλης. Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι, μίλησε στη δημοσιογράφο Κατερίνα Χατζηκωνσταντίνου και την ιστοσελίδα Thessculture. Απόσπασμα από τη συνέντευξή του μετέδωσε νωρίτερα η εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πλοκή και τα μηνύματα που περνά η νέα του παράσταση, σημειώνοντας: «Ουσιαστικά το έργο μιλάει για το ότι κανείς δε μπορεί να κρύψει το παρελθόν του και όση προσπάθεια κι αν κάνει κάποιος, το παρελθόν θα εμφανιστεί και μπορεί να εμφανιστεί και με άσχημο πρόσωπο. Από ‘κει και πέρα, ένα άλλο θέμα το οποίο θίγει είναι ότι δυστυχώς οι άνθρωποι για να αγαπηθούν πιστεύουν ότι οφείλουν να αποκτήσουν μία πολύ σημαντική κοινωνική θέση κι έτσι ορμούν με ό,τι έχουν και δεν έχουν στο να κάνουν μια καριέρα».

«Χώνονται στην καριέρα, μέσα σε αυτό το κυνηγητό και όσο χώνονται τόσο χάνονται στην πραγματικότητα από αυτούς που θα ήθελαν και θα μπορούσαν να τους αγαπήσουν. Αυτό όμως το καταλαβαίνει κανείς σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν είναι πια αργά. Καταλαβαίνει ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από την καριέρα» πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Κιμούλης δεν έκανε καμία άμεση αναφορά στις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του, ούτε και στις δικαστικές διαμάχες που «τρέχουν» με τη Ζέτα Δούκα και τη Δώρα Χρυσικού. Ωστόσο, κάποιες δηλώσεις του σχετικά με το έργο που ανεβάζει φανερώνουν κάποιου είδους έμμεσο σχόλιο.

«Όσο κι αν προσπαθούμε να κρύψουμε το παρελθόν μας και τις πράξεις μας, δεν τα καταφέρνουμε στο τέλος. Αυτά εμφανίζονται και τις περισσότερες φορές με άσχημο τρόπο. Πιστεύουμε, λανθασμένα κατά τη γνώμη μου, ότι όταν θα αποκτήσουμε μία σημαντική κοινωνική θέση, τότε θα μας αγαπήσουν οι άλλοι. Οι άλλοι θα μας αγαπήσουν για κάτι που έχουν δει σε εμάς, το οποίο έχει να κάνει με αυτό που αισθανόμαστε και σκεφτόμαστε» δήλωσε ο ηθοποιός.