Με τους γονείς της 21χρονης Έμμας η οποία σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν οδηγός την χτύπησε με το αυτοκίνητό του και την παράτησε στη μέση του δρόμου, επικοινώνησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με το STAR, οι γονείς της φοιτήτριας ευχαρίστησαν τον Πρωθυπουργό, ωστόσο του έθεσαν ερωτήματα για τη νομοθεσία.

«Εμείς σταματήσαμε να αναπνέουμε 22 Νοεμβρίου στις 1.20 το βράδυ. Έχω απίστευτο θυμό και πολύ μεγάλη απογοήτευση», δηλώνει η μητέρα της Έμμας, Κέλλυ Καμπάκη.

«Γιατί αυτός ενώ ήταν σεσημασμένος αλλοδαπός χωρίς άδεια παραμονής, κυκλοφορούσε σε αυτή τη χώρα ελεύθερος; Γιατί, ενώ είχε συλληφθεί, είχε αφεθεί να συνεχίζει τη δράση του και δεν είχε απελαθεί; Γιατί, ενώ το μάξιμουμ της ποινής του που προβλέπει ο νόμος είναι περί τα 15 χρόνια, θα εκτίσει μόνο το 1/3;», είναι μερικά από τα ερωτήματα που απευθύνουν οι γονείς.

Στην επιστολή τους προς τον Πρωθυπουργό επισημαίνουν ότι, όπως για εκείνους ήταν μονόδρομος στο να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους χαρίζοντας ζωή, πρέπει να υπάρχει και μέριμνα για πρόληψη από την πλευρά της πολιτείας.