Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκαναν η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τόλης Παπαδημητρίου. Το αγαπημένο ζευγάρι του J2US, σε ένα διάλειμμα από το live του Σαββάτου, μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και έκανε τις δικές του αποκαλύψεις.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πιο περίεργο πράγμα που της έχουν γράψει στα social media, η Μπέσσυ Αργυράκη αποκάλυψε: «Έγραψε κάποιος στο Twitter: ρε σεις έχω την εντύπωση ότι η Αργυράκη είναι άφωνη. Του απάντησα: αγοράκι μου, μήπως πρέπει να πας να κοιταχτείς σε κάποιον ωριλά;».

Ποια είναι η πιο ακραία εμφάνιση που έχουν κάνει στον δρόμο; Ο Τόλης Παπαδημητρίου απαντά: «Έχω βγει με ρόμπα, μπότα και γυαλιά. Ό,τι να ‘ναι». Η Μπέσσυ Αργυράκη από την πλευρά της αναφέρει: «Βγάζω τον σκύλο βόλτα φορώντας την πιτζαμούλα μου και βάζοντας κάτι από πάνω, ώστε κάπως να καλυφθώ να μην είμαι με την πιτζάμα μόνο. Και με τις παντοφλίτσες έχω βγει τις βραδινές ώρες στο πεζοδρόμιο».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων, το ζευγάρι δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι έρχεται σε ρήξη στις πρόβες, σε σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη ξεσπά σε κλάματα.