Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της στην Κολομβία όταν παρασύρθηκε από ταχύπλοο τη στιγμή που βούτηξε στην Καραϊβική Θάλασσα προκειμένου να ανακτήσει τις σαγιονάρες της.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 27 Νοεμβρίου. Πρόκειται για την Natalia Andrea Larranaga Fajardo, ηλικίας μόλις 26 ετών. Όπως γράφει βρετανική Daily Mail, η άτυχη 26χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα αφού βούτηξε στο νερό για να πιάσει τις σαγιονάρες της. Το χτύπημα της προπέλας του ταχύπλοου της προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Άμεσα, η 26χρονη μεταφέρθηκε με τζετ σκι σε νοσοκομείο του νησιού, όπου υποβλήθηκε σε πολλαπλές μεταγγίσεις αίματος και χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των αρτηριών της. Οι γιατροί χρειάστηκε επίσης να της κάνουν ανάνηψη, αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Η νεαρή κοπέλα κατέληξε μετά από δεύτερη ανακοπή καρδιάς

Μετά το χειρουργείο, η 26χρονη μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και κατέληξε μετά από δεύτερη καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

Πλάνα από κινητά τηλέφωνα από το φρικιαστικό ατύχημα δείχνουν πώς οι παρευρισκόμενοι ούρλιαζαν από τρόμο, καθώς η θάλασσα βάφτηκε κόκκινη... Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος που ενεπλάκη στο περιστατικό μετέφερε 24 τουρίστες και δύο μέλη του πληρώματος.

Οι δύο χειριστές του ταχυπλόου συνελήφθησαν.