Ο Μεγακλής Βιντιάδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου. Ο γνωστός σκηνοθέτης απάντησε, μεταξύ άλλων, για Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου, Βίκυ Καγιά και GNTM.

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι έξυπνος, δεν είναι κουτός, ξύπνιος είναι. Ξέρει να δημιουργεί καταστάσεις για να συζητιούνται, να γράφουν τα περιοδικά και να σχολιάζουν οι άλλες εκπομπές, αλλά κι αυτό είναι πλέον κουραστικό», είπε αρχικά ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Για τη Φαίη Σκορδά, ο Μεγακλής Βιντιάδης σχολίασε: «Η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 ή την αποχώρησαν; Είναι ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Εσείς πιστεύετε ότι η εκπομπή αυτή ψυχαγωγεί;».

Για την Κατερίνα Καινούργιου, ο Μεγακλής Βιντιάδης είπε: «Έχει έναν εκνευρισμό, της αρέσει να εκνευρίζεται και να φωνάζει. Ίσως της έχουν πει ή να πιστεύει και η ίδια ότι αυτός ο τρόπος προκαλεί τηλεθέαση».

Κλείνοντας, ο Μεγακλής Βιντιάδης είπε για το GNTM και τη Βίκυ Καγιά: «Είναι μια εκπομπή που μου δίνει την αίσθηση της ανωμαλίας. Για μένα, δεν είναι εκπομπή. Η Βίκυ είναι άξιο και καλό παιδί και αναρωτιέμαι γιατί την κάνει αυτή την εκπομπή».