Ο Παναγιώτης, ένα αγαπητό παιδί στην περιοχή, είχε χαθεί εδώ και περίπου 4 μήνες. Μετά από τόσον καιρό, ελάχιστοι πίστευαν πως μπορεί να βρεθεί ζωντανός, παρότι κάποιοι δεν είχαν χάσει τις ελπίδες τους. Κυρίως η μητέρα του, που περίμενε να βρεθεί το παιδί της.

Χθες η πόλη της Ναυπάκτου πάγωσε! Ο Παναγιώτης βρέθηκε νεκρός, στην διαδρομή που πίστευαν από την αρχή, πως είχε χαθεί! Όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν για το παλικάρι που έχασε άδικα την ζωή του.

Πώς στήθηκε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Η επιχείρηση για την αναζήτησή του, ξεκίνησε πάλι, μετά την εύρεση οστών από ανθρώπινο χέρι, όπως αναφέρει το npress. Στην ασφάλεια Ναυπάκτου πλέον, είχε σημάνει συναγερμός. Αρχικά επιβεβαίωσαν πως πρόκειται για ανθρώπινο χέρι, από ορθοπεδικό γιατρό της πόλης. Τα οστά στάλθηκαν για έλεγχο στην Πάτρα, ενώ πήραν και DNA από συγγενικό του πρόσωπο. Ταυτόχρονα, οργανώθηκε η επιχείρηση για τον εντοπισμό και άλλων οστών. Άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, χάραξαν την περιοχή γύρω από το σημείο εντοπισμού και ξεκίνησαν τις έρευνες. Έτσι λοιπόν, προχώρησαν πιο εντατικά τις έρευνες στο σημείο και λίγο μετά, βρέθηκε η σορός του.

Ο άτυχος Παναγιώτης αναγνωρίστηκε αμέσως, παρότι η σορός του ήταν σε άθλια κατάσταση, πιθανότατα από τα άγρια ζώα της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Πυροσβεστικής Ναυπάκτου και ολοκλήρωσαν την επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού που είχε βρεθεί σε δύσβατο σημείο. Μάλιστα χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν και πριόνια για να αποκτήσουν πρόσβαση.