Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι….

Πρώην παντρεμένη, κοντά στα 35, με πληθωρικά χαρίσματα, έχει γίνει τους τελευταίους έξι μήνες «ροζ» λαγουδάκι, έχοντας στο πελατολόγιο της ολοένα και περισσότερα ονόματα πατρινών, επωνύμων και μη.

Η γυναίκα δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα στο οικογενειακό και στο κοινωνικό της περιβάλλον για τον δρόμο που φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να ακολουθήσει, αντίθετα είναι σεμνή και δεν κινεί τις υποψίες για το τι κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε να το… γυρίσει όταν έμεινε άνεργη,  προκειμένου να ενισχύσει την οικογένεια της, κυρίως τους γονείς της που είχαν ανάγκη από χρήματα. Τα ραντεβού που κλείνει, είναι σε φθηνά ξενοδοχεία του κέντρου της Πάτρας.

Το βασικό της πλεονέκτημα είναι ότι ο πρώην άνδρας της που την θέλει πίσω χωρίς να γνωρίζει κάτι, είναι αντιπρόσωπος και έτσι λείπει τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας, ενώ η ίδια φροντίζει και κρατάει αποστάσεις αφού τα ραντεβού που δίνει δεν είναι ποτέ στο σπίτι ή σε άλλα σπίτια, παρά μόνο σε ξενοδοχεία αυτού του τύπου.

Πάντως, έχει αποκτήσει την φήμη ότι τα… δίνει όλα στις υπηρεσίες της και αυτό σε συνδυασμό με τα προσόντα της, έχει βοηθήσει στο να κυκλοφορεί το κινητό και το ψευδώνυμο της στις πιάτσες όσων αναζητούν τον αγοραίο έρωτα.