Η θεία της 12χρονης που πρώτη ανακάλυψε την κακοποίηση της ανιψιάς της από τον Ηλία Μίχο, μιλά αποκλειστικά στο MEGA και το Live News.

Μεταξύ άλλων, περιγράφει πώς ανακάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε η ανήλικη στα χέρια των βιαστών της και ξετύλιξε το κουβάρι των Σεπολίων. Παράλληλα, βγάζει κραυγή απόγνωσης, καθώς ακόμη δεν έχει δει το παιδί ψυχολόγος και αναφέρεται στο κινητό του κατηγορούμενου με τα στοιχεία των ανδρών που έχει εξαφανιστεί.

«Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα φοβάται να βγει έξω και στο Χαμόγελο του Παιδιού δύο μήνες αρνούνταν να βγει έξω. Αυτό που είδα εγώ το βράδυ γιατί μου έκανε και πυρετό και δεν το περίμενα τόσο καταλάβατε γιατί εδώ πάντα χαιρόταν όταν ερχόταν δεν περίμενα τόσο τραγική κατάστασής δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου θέλω την μαμά», λέει αρχικά.

Και προσθέτει: «Εγώ την είχα και το Πάσχα εδώ την είχα ένα μήνα. Δεν κατάλαβε ο νονός, ο φίλος μου, κανένας μας τίποτα. Βλέπαμε ένα κανονικό παιδί, το οποίο βέβαια επειδή μπήκε στην εφηβεία και τώρα αδιαθέτησε λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο δεν μπορούσα να κοιμηθώ τρεις μέρες. Έβλεπα εφιάλτες».

Η θεία της 12χρονης είναι το πρόσωπο «κλεδί», που κίνησε τις διαδικασίες και «ξεγύμνωσε» τον 53χρονο Ηλία Μίχο. Σήμερα είναι αυτή που βοηθά την μικρή να σταθεί όρθια καθώς την έχει στο σπίτι της. «Δεν είναι μόνο αυτό το παιδί. Είναι και τα αδέρφια της. Όλα υποφέρουν από την υπόθεση. Είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις μία μάνα πάμπτωχη; Τι φοβούνταν; Θα πήγαινε που; Θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της;», αναρωτιέται.