Οι καλοί άνθρωποι πίσω από τη σελίδα Cost of Living Crisis Tips στο TikTok, επισήμαναν σε ένα νέο βίντεο ότι μπορείτε στην πραγματικότητα να εξοικονομήσετε χρήματα αλλάζοντας τον τρόπο που βάζετε το γάλα στο ψυγείο.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους πίσω από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το να αποθηκεύετε το γάλα σας στα ράφια που είναι προσαρτημένα στην πόρτα του ψυγείου σας στην πραγματικότητα σας κοστίζει περισσότερα χρήματα.

«Μην βάζετε το γάλα σας στην πόρτα του ψυγείου έτσι» ανέφερε το Cost of Living Crisis Tips, ενώ έδειχνε ένα καρτούν με γάλα που ήταν κολλημένο στην πόρτα του ψυγείου.

«Όταν ανοίγετε την πόρτα του ψυγείου, απομακρύνεται από τον δροσερό αέρα – επηρεάζοντας τη φρεσκάδα» προτού συμβουλεύσουν τους ανθρώπους να «βάλουν το γάλα στο πίσω μέρος του ψυγείου για να διαρκέσει περισσότερο» και προσθέτοντας ότι η κίνηση αυτή «θα σας εξοικονομήσει χρήματα».

Η συμβουλή όμως δεν έπεισε όλους, με ένα άτομο να γράφει κάτω από το βίντεο: «Αλλά η πόρτα είναι ανοιχτή για περίπου 2 δευτερόλεπτα, ίσως 10 ανάλογα με το τι πας να πάρεις, αλλά συνήθως κλείνει αμέσως».