Με τα καλύτερα λόγια μιλάει για τον πατέρα Αντώνιο ένας γονέας παιδιού που φιλοξενείται στην Κιβωτό του Κόσμου, τονίζοντας τη στήριξη που του παρείχε ο πρώην επικεφαλής της ΜΚΟ όλα αυτά τα χρόνια, επειδή είχε αναλάβει μόνος του την ανατροφή του γιου του.

Ο κ. Νίκος Μαργαρίτης, πατέρας παιδιού που φιλοξενείται σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου, μίλησε στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για τον πατέρα Αντώνιο, την εμπειρία του από διάφορες εθελοντικές δραστηριότητες της ΜΚΟ αλλά και τη στήριξη που του παρείχε ο πρώην επικεφαλής της.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο πατέρας Αντώνιος τον έχει στηρίξει πολύ ενεργά όλα αυτά τα χρόνια, καθώς μεγάλωνε και μεγαλώνει τον γιο του μόνος του, με ψυχολόγους αλλά και ανθρώπους στο σπίτι. Σημειώνεται ότι ο γιος του φιλοξενείται σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο κ. Νίκος είπε, επίσης, ότι έχει πάει και ο ίδιος σε κηδεία με το κουτί της Κιβωτού του Κόσμου, σημειώνοντας ότι «κάθε φορά που παίρναμε ένα κουτί, σφραγισμένο, γνωρίζαμε πως στελνόταν ένα email στην οικογένεια με το ποσό που βρισκόταν μέσα».

«Εμείς το χαρτί με την καρτέλα, όπου πάντα όποιος δώριζε χρήματα έγραφε το όνομά του και το χρηματικό ποσό, και το κουτί το παραδίδαμε στο γραφείο. Από ‘κει και πέρα δεν γνωρίζω τι γινόταν» συμπλήρωσε ο κ. Μαργαρίτης.

Όσον αφορά τα ποσά που μαζεύονταν, είπε ότι δεν ήταν πολλά και ανέρχονταν περίπου στα 100 με 120 ευρώ. «Δεν μπορώ να γνωρίζω τι γινόταν στις μεγάλες κηδείες, όπως της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Τράγκα. Εκεί προφανώς θα έμπαιναν πολλά λεφτά» δήλωσε ο κ. Νίκος Μαργαρίτης.