Ακόμα μία χρονιά έφτασε στο τέλος της! Εμείς όμως ανυπομονούμε για το νέο έτος το οποίο ελπίζουμε να είναι πιο αισιόδοξο από ποτέ.

Η ομάδα Άννα Μαρία Μαζαράκη Α.Ε. όπως κάθε χρόνο, εύχεται το 2023 να είναι ευτυχισμένο, καλότυχο και γεμάτο λάμψη!


Η φετινή συλλογή με γούρια, αποτελείται από τα αγαπημένα μας ρόδια που τόσο έχουν αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια, σε διάφορες αποχρώσεις.

Ακόμα θα βρείτε, κρεμαστά και επιτραπέζια γούρια, μπρελόκ, αλλά και παντατίφ όπως σπιτάκι, τετράφυλλο τριφύλλι, καραβάκι και ρόδι, συνοδευόμενα από την χαρακτηριστική τους φουντίτσα για να δημιουργήσετε το δικό σας κολιέ ή βραχιόλι αλλά και να τα χρησιμοποιήσετε έτσι όπως ακριβώς είναι. Επιπλέον, η Άννα Μαρία Μαζαράκη σας προτείνει διακοσμητικά κεριά με σμάλτο σε αποχρώσεις του κόκκινου και του πράσινου!

Όσον αφορά τα κοσμήματα, χαρίστε μακριά κολιέ με κορδόνι και το ’23  ή με μακριά αλυσίδα με μοτίφ από ημιπ. πέτρα σε διάφορες αποχρώσεις.

Επίσης, θα βρείτε, μακραμέ βραχιολάκια που συνοδεύονται από μονόπετρα και ζιργκόν. Για εσάς που είστε λάτρεις του minimal στυλ, προτιμήστε κολιέ με κοντή αλυσίδα με μοτίφ όπως αστέρι και πέταλο.

Τα γουράκια μας είναι κατασκευασμένα στα εργαστήρια μας στην Αθήνα από υπέροχα υλικά όπως ασήμι 925°, κρύσταλλα, μαργαριτάρια, φούντες φτιαγμένες στο χέρι, ματάκια από σμάλτο, κεραμικά και βελούδινα αντικείμενα ραμμένα στο χέρι.


Βρείτε περισσότερες ιδέες για τα δώρα σας σε ένα από τα καταστήματα της Άννας Μαρία Μαζαράκη αλλά και στο e-shop και μπείτε σε φθινοπωρινό mood!

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε από κοντά το κατάστημα στην Ρήγα Φεραίου 70, για να δείτε από κοντά όλες τις συλλογές μας!

Info

Anna Maria Mazaraki

Ρήγα Φεραίου 70, Πάτρα

Τηλ: 2610243708

Ωράριο λειτουργίας:

Δε-Τε-Σα 09:00-16:00 & Τρ-Πε-Πα 09:00-21:00


It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas!