Τον έντονα εξωστρεφή χαρακτήρα του επιβεβαίωσε και φέτος το τουρνουά beach volley “AHEPA CUP 2022” που διεξήχθη στη Ναύπακτο 29-31 Ιουλίου 2022.

Το μεγάλο τουρνουά της AHEPA μετά από την δημοσιότητα που έλαβε στα εγχώρια διαδικτυακά ΜΜΕ αλλά και της ομογένειας (ενδεικτικά Ethnos.gr και Εθνικός Κήρυκας) προβλήθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο και από την οργάνωση στην Αμερική.


Συγκεκριμένα στο διεθνές περιοδικό AHEPAN (τεύχος Φθινόπωρο 2022) ανέβηκε ρεπορτάζ από το εν λόγω τουρνουά με ειδική αναφορά στην παρουσία του πρέσβη και το γεγονός ότι η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την ίδρυση της AHEPA στην Ατλάντα των ΗΠΑ (1922-2022). Αξίζει να ειπωθεί ότι το περιοδικό αυτό είναι το επίσημο περιοδικό της AHEPA, εκδίδεται στις ΗΠΑ (Washington D.C.) διενέμεται στους AHEPANS παγκοσμίως και έχει αναφορά στις δραστηριότητες της οργάνωσης ανά την υφήλιο. 

Μπορεί να ξεφυλλίσει κανείς το τεύχος Φθινόπωρο 2022 ΕΔΩ

Η αναφορά στο τουρνουά ΕΔΩ (σελ 31)

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που στηρίζουν τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης διοργάνωσης (ΓΓΑ, ΕΟΤ, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Δήμος Ναυπακτίας, ΕΟΠΕ), καθώς αποτελεί άλλον ένα κρίκο στην αλυσίδα της διαφήμισης και προβολής της πόλης της Ναυπάκτου διεθνώς. 

Αποτελεί επιτυχία το γεγονός ότι έχει καταφέρει να αναδείξει τη Ναύπακτο ως τόπο συνάντησης για τους AHEPANS και να προσθέσει αξία στην πόλη ως καλοκαιρινό αθλητικό προορισμό με το βασιλιά των θερινών σπορ, το beach volley.