Πένθος και θλίψη στα Χανιά της Κρήτης έχει προκαλέσει ο άδικος χαμός της 21χρονης Εμμανουέλας, με τη μητέρα της να συγκινεί, λέγοντας πως «το μόνο που θέλω είναι το παιδί μου πίσω».

Το τελευταίο «αντίο» είπαν την Πέμπτη (1/12) συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στην 21χρονη Έμμα στα Χανιά της Κρήτης, τη φοιτήτρια που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή, όταν 26χρονος οδηγός την παρέσυρε με το αυτοκίνητο και την άφησε αβοήθητη σε δρόμο της Θεσσαλονίκης, όπου και σπούδαζε.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της νεαρής, που για να πει το τελευταίο «αντίο» στην κόρη της ντύθηκε στα λευκά, θρηνώντας μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια την απώλεια ενός παιδιού με «καρδιά λιονταρίσια», όπως λένε.

Το μόνο που θέλω είναι το παιδί μου πίσω

«Εγώ το μόνο που θέλω είναι το παιδί μου πίσω. Θέλω το παιδί μου πίσω. Είναι άδικο όλο αυτό. Ένα τεράστιο γιατί. Ένα παιδί γεμάτο όνειρα, ένα παιδί γεμάτο ενέργεια. Γιατί αυτός ο ασυνείδητος οδηγός να βρίσκεται μέσα σε αυτή τη χώρα; Γιατί να είναι ελεύθερος, γιατί; Δεν μου αρκεί να καταδικαστεί 15 χρόνια και να εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής του και σε πέντε χρόνια να είναι έξω. Είναι πολύ λίγο», είπε η μητέρα της 21χρονης, μιλώντας στο Star.

«Η Έμμα ήθελε να κάνει το καλό. Ηθελε να βοηθάει. Αυτό το παιδί είχε άστρο. Ήταν ένα παιδί φωτεινό», συμπλήρωσε η ίδια.

Μήνυμα στην οικογένεια της αδικοχαμένης νεαρής έστειλε και ο σύζυγος της 50χρονης γυναίκας που δέχτηκε το νεφρό της Έμμας: «Tα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, έχασαν το παιδί τους, ένα αγγελούδι, 20 χρόνων κορίτσι. Ένας ασυνείδητος οδηγός να το χτυπήσει και να το παρατήσει μέσα στον δρόμο».