Ύστερα από μακρά απουσία από την μικρή οθόνη, η Ρούλα Βροχοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωί της Πέμπτης στον Alpha. Μέσα σε όλα, η πρώην παίκτρια του Wall αναφέρθηκε στον μεγάλο της έρωτα, Φραν και την προδοσία που αισθάνθηκε σε προσωπικό επίπεδο.

Ειδικότερα, η Ρούλα Βροχοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο γιος μου θα έρθει σε δέκα μέρες. Στο παρελθόν έφυγε, ντρεπόταν για μένα, ήμουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Προσπαθώ τώρα να γίνω καλή μητέρα. Δεν έπρεπε 29χρόνια μεγαλύτερη εγώ να βάλω έναν άνδρα πάνω από το παιδί μου. Και όχι μόνο να τον βάλω και να τον παντρευτώ, αλλά να με αφήσει και να κλαίω σε όλες τις τηλεοράσεις. Ρεζίλι το έκανα το παιδί μου και τον έχει πειράξει, πάρα πολύ».

«Και μένα πείραξε αλλά το ποτάμι μπορώ να το γυρίσω πίσω; Ό γέγονε γέγονε».

«Τον αγάπησα τον Φραν αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε «θα σε κάνω βασίλισσα» αλλά που… Ξέρω ότι είναι καλά, έχει παντρευτεί και έχει οικογένεια με τρία παιδάκια. Να είναι καλά αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου» πρόσθεσε, επίσης, η Ρούλα Βροχοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.