Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε στην Ελένη και στην Δήμητρα Καλφούντζου για τη συμμετοχή της στο Maestro και το λόγο που έχει επιλέξει να μη μιλά για την προσωπική της ζωή.

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με μαεστρία καταφέρνει και αφήνει μυστήριο το παρελθόν του Ορέστη, μέχρι που εμφανίζεται η Αλεξάνδρα. Εκείνη νομίζει ότι ο Ορέστης της ανήκει και εμφανίζεται στο νησί για να τον φέρει πίσω. Ο Χριστόφορος έχει αυτό που έχουν οι μεγάλοι ευφυείς άνθρωποι, οι οποίοι δεν σου μεταδίδουν πόσο ευφυείς είναι. Δεν ήξερα ότι ενώ κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο αυτός ερχόταν για να γράψει το ρόλο της Αλεξάνδρας για εμένα!» ανέφερε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

«Το γεγονός ότι χρειάζεται να έρθει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με το Maestro για να θυμίσει σοβαρά ζητήματα είναι ένα πρόβλημα της κοινωνίας μας. Θα εστίαζα – εκτός από τη ζωή της γυναίκας που κακοποιείται – και στη ζωή εκείνης που είναι μέσα σε ένα γάμο χωρίς να είναι ευτυχισμένη. Να ένας λόγος που δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Στην κοινωνία μας ο γάμος και το παιδί είναι συνυφασμένος με την επιτυχία και έτσι κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε. Η μεγαλύτερη νεύρωση και δυστυχία ξεκινά από το να προσπαθήσεις να φτάσεις ένα βαθμό ευτυχίας που δεν είναι δικός σου» δήλωσε η Στεφανία Γουλιώτη.