Αρκετά καλά πήγε για τα νυχτερινά κέντρα διασκεδάσεως, τα μπουζούκια, αλλά και τα clubs, το διήμερο του Πολιούχου Αγίου Ανδρέα.

Τα νυχτερινά κέντρα είχαν αρκετό κόσμο την παραμονή της εορτής όπου βγήκε για να διασκεδάσει και να περάσει καλά, ενώ στα μπουζούκια με δυσκολία έβρισκε κανείς τραπέζι.

Το ίδιο σκηνικό γινόταν την παραμονή και στα στέκια της νεολαίας, στις ταβέρνες και στα τσιπουράδικα της Ηφαίστου, της Κολοκοτρώνη, της Παρθενίου, αλλά και σε άλλες περιοχές του κέντρου της Πάτρας.

Αρκετό κόσμο είχαν και τα clubs της Πάτρας, με τους νέους κυρίως να διασκεδάζουν και να χορεύουν έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανήμερα το βράδυ του Αγίου Ανδρέα τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά αφού την επομένη δεν υπήρχε αργία.

Σε ότι αφορά το μεσημέρι ανήμερα του Αγίου Ανδρέα όπου ο κόσμος βγαίνει να φάει μπακαλιάρο και σκορδαλιά και την κίνηση στα εστιατόρια, υπήρξε και εκεί κινητικότητα μόνο που τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα αφού τα μούσκεψε λίγο η βροχή. 

Πάντως, ο κόσμος βγήκε να διασκεδάσει και η νύχτα της Πάτρας είχε ζωή το διήμερο, κάνοντας μία καλή αρχή εν όψει του Δεκεμβρίου και των γιορτών που έρχονται τις επόμενες ημέρες.