Ένα αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Κρήτη, που δείχνει ότι η ανθρωπιά είναι υπό... έλλειψη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα πολιτών «ΧΑΝΙΑ Παράπονα Καταγγελίες» γνωστοποίησε στο Facebook ένα απαράδεκτο περιστατικό που σημειώθηκε όταν ένας νεαρός με αναπηρία έπεσε από το αναπηρικό αμαξίδιο στη μέση του δρόμου.

Κατά την προσπάθειά του να περάσει τον δρόμο, το ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο στο οποίο επέβαινε ο νεαρός, ανετράπη σε δρόμο της πόλης των Χανίων, όπου τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται έργα τοποθέτησης οπτικών ινών.

Ο νεαρός ευτυχώς δεν χτύπησε, με τους περαστικούς να σπεύδουν στο σημείο να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν να κάτσει και πάλι στο αμαξίδιο.

Την ώρα όμως που γινόταν η προσπάθεια να ανεβάσουν ξανά τον άνδρα στο αμαξίδιο, ένας θρασύτατος και απάνθρωπος οδηγός, έσπευσε να αποδείξει την αναισθησία του και, σύμφωνα με την καταγγελία, του φώναζε «άντε τέλειωνε μ@@@».
Δείτε την ανάρτηση της καταγγελίας

Λίγη ανθρωπιά... δεν βλάπτει!

Χθες στην οδό Δαγκλή στη Χαλεπα που γίνονται έργα για οπτικές ίνες και στις δύο άκρες του δρόμου, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το ΑΜΕΑ παιδί να πέσει κάτω στον δρόμο… Άμεσα άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν πίσω στο αμαξίδιό του… Όπως καταλαβαίνετε αυτό θέλει λίγο χρόνο! Όσο λοιπόν κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν το παιδί…ακούστηκε από ένα αυτοκίνητο που περίμενε: Άντε τελείωνε μ@@@».