ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι κατελήφθη επ΄ αυτοφώρω να αφαιρεί τέσσερα μεταλλικά ελάσματα από το αμαξοστάσιο του ΟΣΕ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, με τις οποίες του επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης δύο και τριών ετών, για κλοπές τετελεσμένες κατ΄εξακολούθηση και σε απόπειρα.

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αιτωλικό και στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, δύο άτομα διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού άνδρα που αναζητούνταν με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμφιλοχία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για κλοπές – διαρρήξεις οχημάτων και απάτη, που κατηγορείται ότι διέπραξε σε Πολωνία Γερμανία και Ολλανδία.