Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο οποίος μίλησε για όλα. Την οικογένειά του, τη χρυσή δεκαετία του ’90 και τη συμμετοχή του στο Μπράβο με τη Ρούλα Κορομηλά.

«Ήμουν εργένης κατά καιρούς και ήμουν φουλ εργένης. Αποφάσισα μεγάλος να κάνω οικογένεια για να είμαι συνειδητοποιημένος. Με την οικογένεια έγινα ακόμη καλύτερος άνθρωπος. Την πατρότητα τη ζω στο έπακρο και μου αρέσει. Δεν θέλω να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να μην ξέρω πως πέρασαν τα παιδικά τους χρονιά. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου δεν μπορούσα να δω το μωρό από τα κλάματα που έριξα. Η Εύα είναι το άλλο μου μισό», είπε αρχικά ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Ο Γιώργος Χειμωνέτος είπε στη συνέχεια: «Τη δεκαετία του ‘90 περάσαμε πάρα πολύ καλά. Δεν δούλεψα εξωτερικό σαν μοντέλο γιατί ήμουν πάντα μέλος της εθνικής ομάδας. Έκανα και μόντελινγκ και ποδηλασία σε επαγγελματικό επίπεδο. Πήγα σε καλλιστεία με το Νίκο Παπαδάκη οπού εκείνος βγήκε πρώτος και εγώ δεύτερος.

Εμένα και τον Παπαδάκη μας κάλεσε η Ρούλα σε κάστινγκ για το μπράβο και μου είπε ότι ήθελε να δουλέψουμε μαζί. Δεν είχα αντιληφθεί ποσό μεγάλη ήταν η ευκαιρία να είσαι πράιμ τάιμ Σάββατο στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά. Στην αρχή είχα πει όχι στο Μπράβο γιατί δεν μου έφταναν τα χρήματα. Χρωστάω πολλά στη Ρούλα, με ανέδειξε, ήταν φοβερό σχολείο».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Χειμωνέτος ανέφερε: «Ετοιμάζω μια οικογενειακή ταξιδιωτική εκπομπή με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου κι ετοιμάζω κάποιες εκδηλώσεις για παιδιά με τίτλο φουλάρουμε ζωή για μια πόλη βιώσιμη».