Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 εκπνέει η προθεσμία των τριών πανελλήνιων διαγωνισμών για την ανάδειξη α) της κεντρικής αφίσας προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού 2023, β) της αφίσας του Καρναβαλιού των Μικρών 2023 και γ) της αφίσας του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που προκήρυξε η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας.

Δικαίωμα συμμετοχής στους δύο Διαγωνισμούς έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας και φοιτούν ή είναι απόφοιτοι ανώτερων ή ανώτατων δημόσιων ή ιδιωτικών σχολών όλων των τομέων του design στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Επίσης φοιτητές ή απόφοιτοι Σχολών Καλών Τεχνών, Γραφιστικών τεχνών, καλλιτέχνες, και ομάδες.

Οι αφίσες που θα επιλεγούν θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις και χρηματικά έπαθλα. Συγκεκριμένα ο πρώτος νικητής του Διαγωνισμού κεντρικής αφίσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 θα λάβει χρηματικό έπαθλο, το ποσό των 500 ευρώ. Το ίδιο ποσό των 500 ευρώ θα λάβει ο πρώτος νικητής του Διαγωνισμού αφίσας του 58ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού 2023 Οι υπόλοιποι νικητές (Β΄ και Γ΄ Βραβείο διαγωνισμού κεντρικής αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού, οι νικητές του διαγωνισμού της αφίσας του Καρναβαλιού των Μικρών-Α΄, Β΄ και Γ΄ Βραβείο) και οι υπόλοιποι νικητές (Β΄ και Γ΄ Βραβείο) του διαγωνισμού της αφίσας του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού 2023 θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τις αναλυτικές προκηρύξεις των τριών πανελλήνιων διαγωνισμών στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ www.carnivalpatras.gr στο πλαίσιο Νέα/Εταιρικοί Διαγωνισμοί. Τα link των προκηρύξεων είναι τα ακόλουθα:

-Για την κεντρική αφίσα προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 εδώ

-Για την αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών 2023 εδώ

-Για την αφίσα του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού εδώ