Κάτι πήγε να γίνει στην Black Friday που όμως εξελίχτηκε σε Black Week, με τις προσφορές να έχουν και συνέχεια. 

Υπήρξε μια κινητικότητα σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, Κώστας Ζαφειρόπουλος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έγιναν οι αγορές που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μιας τέτοιας ημέρας. 

"Το θετικό είναι ότι υπήρξε μία τόνωση στην αγορά σε σύγκριση με τις άλλες μέρες όπου γνωρίζουμε όλοι ποια είναι η κατάσταση. 

Δεν παρατηρήθηκαν βέβαια οι "ουρές" που βλέπαμε σε άλλες χρονιές πριν από την καραντίνα, όμως, αυτό έχει να κάνει κυρίως στο ότι δεν μιλάμε πλέον για μία μαύρη Παρασκευή, αλλά για μια εβδομάδα προσφορών, κάτι που καθιέρωσαν τα μεγάλα πολυεθνικά καταστήματα. 

Όμως ο κόσμος έδειξε ένα ενδιαφέρον και αυτό μας αφήνει την ελπίδα να έχουμε κάποια περιθώρια αισιοδοξίας για τη συνέχεια όπου υπάρχει η εορταστική περίοδος. Μπαίνουμε σιγά - σιγά σε κλίμα γιορτών και ελπίζουμε ότι φέτος τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για τις τοπικές επιχειρήσεις". 

Πάντως, η κατάσταση με εξαίρεση τις ημέρες αυτές της Black Friday παραμένει δύσκολη, όπως παραδέχθηκε και ο κ. Ζαφειρόπουλος, για την αγορά αφού ο Νοέμβριος ήταν ένας αρκετά κακός μήνας, ενώ έχει παρατηρηθεί ότι έχουν αυξηθεί τα λουκέτα, ειδικότερα στους παράπλευρους δρόμους του κέντρου.