Η Μπέττυ Μαγγίρα, με αφορμή την τηλεοπτική συνύπαρξη της Ελένης Μενεγάκη και της Ρούλας Κορομηλά το μεσημέρι της Παρασκευής, μοιράστηκε με το πάνελ και τους τηλεθεατές της εκπομπής της αναμνήσεις από την εποχή της στον Alpha, τότε που η Ρούλα Κορομηλά αντιμετώπιζε το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Αυτό που δεν ήξερε πολύς κόσμος είναι ότι όντως η Ρούλα κόντεψε να χάσει τη ζωή της. Οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Έκανε πολύ μεγάλες θεραπείες, πράγμα που της αλλοίωσε λίγο και την εικόνα» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε: «Εγώ την έζησα εκείνη την εποχή στο TV Stars Παρουσιάστε στον Alpha, δούλευε από πίσω συμβουλευτικά για τις παραγωγές. Δεν ήθελε να δείξει τον εαυτό της, δεν ένιωθε άνετα με όλο αυτό».

«Περνούσε τον προσωπικό της γολγοθά, που ήταν η ασθένεια που έπρεπε να την πολεμήσει, κι απ’ την άλλη όμως η δουλειά της έδινε ένα κίνητρο να συνεχίζει να ζει, που ήταν πάρα πολύ σημαντικό για τη Ρούλα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Η Ρούλα άνοιξε τον δρόμο για όλες μας. Είδες που της έλειπε η αγάπη; Μπορεί να ένιωθε και μόνη σε όλο αυτό» σχολίασε η παρουσιάστρια.