Η Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «[email protected]». Η δημοσιογράφος μίλησε στη Μαίρη Αργυριάδου για την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης, ενώ σχολίασε και τα πρόσωπα της επικαιρότητας, όπως η Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Δεν ονειρευόμουν την τηλεόραση, την ξεκίνησα κλαίγοντας. Την πρώτη εκπομπή τη θυμάμαι μόνο σαν δάκρυα, τίποτα άλλο. Δεν θυμάμαι τι συνέβαινε, black out» εξομολογείται η Ναταλία Αργυράκη, ενώ δηλώνει ότι δεν θα ήθελε να τελειώσει η συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού.

Σε ποιο πάνελ άλλης εκπομπής θεωρεί ότι θα ταίριαζε και ποιο θα απέφευγε; Η δημοσιογράφος απαντά: «Ενδεχομένως στην Ελεονώρα Μελέτη. Είναι ένα στυλ που μου ταιριάζει. Δεν θα μπορούσα το πάρα πολύ έντονο lifestyle ή κουτσομπολιό ή να μπούμε όσο πιο βαθιά γίνεται σε όλα αυτά της ενημέρωσης. Θα δυσκολευόμουν ας πούμε δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα. Θα είχα συγκρούσεις σαν άτομο. Το περιεχόμενο, κάποιες απόψεις, κάποιες συνεντεύξεις που κάνει δεν είμαι σύμφωνη».

Η Ναταλία Αργυράκη ρωτήθηκε και για το σκηνικό που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. «Ήταν άβολο. Με στεναχώρησε. Εμείς τα περιοδικά χτίζαμε το προφίλ κάποιων προσώπων. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν εκείνη που για μένα έφερε το παπαράτσι στην Ελλάδα. Δε μπορώ να σου περιγράψω πόσα αποθεωτικά κείμενα έχω γράψει για εκείνην. Δεν περίμενα ότι θα εξέθετε έτσι έναν συνεργάτη της. Αν συνέβαινε σε μένα, δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ».