Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε μία εξομολογητική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Χάρη Λεμπιδάκη για λογαριασμό της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται». Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μεγάλη μάχη που έδωσε για να χάσει βάρος, τα χάπια που αναγκάστηκε να πάρει και την ψυχολογική πίεση που δέχτηκε τότε.

«Το Mega όταν δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και έπρεπε να πάω σε γιατρό, να πάρω φάρμακα και να κάτσω σπίτι, με στήριξε και μου είπε: εμείς σε περιμένουμε να γίνεις καλά, γιατί σε πιστεύουμε. Είναι λίγοι οι παρουσιαστές και πρέπει να το καταλάβουν αυτό τα κανάλια και να επενδύσουν σε αυτούς όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά» δηλώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για την τεράστια μάχη που έδωσε με τα περιττά κιλά, ο Γρηγόρης εξομολογείται: «Το μόνο πρόβλημα που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το θέμα των κιλών μου. Από ένα χάπι που πήρα για να χάσω κιλά ή που θα ήμουν στη φυλακή ή θα είχα φουντάρει. Γι’ αυτό λέω σεβασμό στους ανθρώπους που τραβάνε πολλά ψυχολογικά με τα κιλά. Περνάει ο κάθε ανόητος και σου λέει: ε ρε Αρναούτογλου, πώς έγινες έτσι σαν ελέφαντας; Σταμάτα ρε φίλε γιατί δεν ξέρεις τι έχω περάσει, δεν ξέρεις πώς το έχω πάθει και σε τι ψυχολογική κατάσταση με βρίσκεις».

«Πλαστικός χειρουργός μου είπε «πάρε αυτά τα χάπια αλλά μην πεις ότι σου τα έδωσα εγώ». Όταν πήγαινα στο φαρμακείο, αυτά τα χάπια μου τα έδιναν με το ζόρι. Ευτυχώς που ήταν η Νάνσυ, πάλι καλά που δεν της έκανα κανένα κακό. Κόντεψα να της κάνω κακό. Αν δεν ήταν η Νάνσυ να μου πει να τα σταματήσω, θα είχα πολύ δύσκολο τέλος από αυτή την ιστορία χωρίς να το καταλάβω. Εγώ νόμιζα ότι μου έκανε καλό, γιατί μου έκοβε την πείνα αλλά δεν ήμουν καλά» αποκαλύπτει ο παρουσιαστής και σοκάρει.

«30 χρόνια και περιμένουν κάθε φορά τον Σεπτέμβρη να ξεκινήσει η χρονιά για να αποφασίσουν κάποιοι αν είσαι καλός ή κακός. Μιλάμε για την τέλεια παράνοια» σχολίασε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα οικονομικά του, απάντησε: «Τώρα μου θυμίζεις τον Γιώργο Λιάγκα. Γιατί κάνεις ερωτήσεις οικονομικές; Είναι από τα πράγματα που θα έλεγα τον Γιώργο να σταματήσει. Δεν το θεωρώ προσβλητική ερώτηση. Πέρασα αρκετά δύσκολα την εποχή της οικονομικής κρίσης, συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι δεν έκλεψα λεφτά από κανέναν».