Τον Χάρο με τα μάτια της είδε κυριολεκτικά μια έφηβη από τη Νέα Υόρκη όταν ένα από τα οκτώ πίτμπουλ που έχει η οικογένειά της της επιτέθηκε ξαφνικά και λίγο έλειψε να τη σκοτώσει. H 16χρονη Lexie Beebe παραλίγο να χάσει το πόδι της όταν δέχτηκε βάναυση επίθεση από το 18 μηνών αμερικανικό τεριέ πίτμπουλ Southy, το οποίο όπως ίδια λέει έσφιξε τα σαγόνια του πάνω της τόσο δυνατά που άκουγε τα δόντια του να σπάνε το κόκαλο της. Πριν από την επίθεση, το συγκεκριμένο πίτμπουλ κοιμόταν στο κρεβάτι της 16χρονης κοπέλας.

Ξαφνικά όρμησε στον λαιμό της
Τη μοιραία νύχτα, η Lexie βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά της με φίλους όταν κατέβηκε μόνη της και ήρθε αντιμέτωπη με το πίτμπουλ, το οποίο ξαφνικά όρμησε προς τον λαιμό της. Η έφηβη κατάφερε να απομακρυνθεί για να προστατεύσει τον λαιμό της, αλλά το σκυλί βύθισε τα κοφτερά του δόντια του στο πόδι της ξεσκίζοντας τη σάρκα και τους μύες της.

Η μητέρα της και ο πατριός της άκουσαν τις κραυγές της και έτρεξαν στο κάτω μέρος της σκάλας όπου είδαν αίμα στο πάτωμα και το ταβάνι και της σάρκα της στο χαλί.

Η Lexie βρισκόταν ακόμα στα σαγόνια του σκύλου, ο οποίος, όπως λέει, είχε δαγκώσει το πόδι της τόσο βαθιά που άκουσε τα δόντια του να ακουμπούν το κόκαλό της. Ο πατριός της προσπάθησε να ξεκολλήσει τα δόντια του σκύλου αλλά αναγκάστηκε να τον πνίξειμέχρι να αφήσει το πόδι της Lexie.

Με ζώνη σταμάτησε την αιμορραγία
Χρησιμοποίησε μια ζώνη για να σταματήσει την αιμορραγία της κάτι που σύμφωνα με τους γιατρούς πιθανώς της έσωσε τη ζωή. Η μαθήτρια λυκείου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και οδηγήθηκε κατευθείαν στο χειρουργείο όπου οι γιατροί προσπάθησαν να επανασυνδέσουν τους μύες και τους συνδέσμους. Προειδοποίησαν όμως την οικογένειά της ότι μπορεί να μην μπορέσουν να σώσουν το πόδι της.

Σε κατάσταση σοκ οι γιατροί
«Ήταν ένα κανονικό κυριακάτικο πρωινό. Έκανα παρέα με φίλους. Κατέβηκα κάτω αρκετά γρήγορα, άνοιξα την πόρτα για τα μωρά και ήταν εκεί ο σκύλος. Ακούστηκε ένα μικρό γρύλισμα και πήδηξε πρώτα στο λαιμό μου, αλλά γύρισα αρκετά γρήγορα και μετά άρπαξε το πόδι μου. Ήταν πολύ άσχημα. Κρατιόταν από το πόδι μου. Κάποια στιγμή έχασα τις αισθήσεις μου, αλλά μετά μπορούσα να νιώσω ότι συνέβαινε. Ήμουν σε μεγάλο σοκ. Οι γιατροί έμειναν κατάπληκτοι που είχα τις αισθήσεις μου γιατί έχασα πολύ αίμα. Ήταν στο πόδι μου για περίπου 30 δευτερόλεπτα, αλλά έκανε τόση ζημιά που ήταν τρελό. Ο πατριός μου, δόξα τω Θεώ που ήταν στο σπίτι, προσπάθησε να του ανοίξει το σαγόνι, αλλά χρειάστηκε να τον πνίξει για να τον απομακρύνει και μετά τον πήγε έξω, μακριά από όλους. Κοιτούσα αλλού γιατί δεν ήθελα να δω τίποτα, υπήρχε αίμα στον τοίχο, στο ταβάνι και κομμάτια σάρκας παντού. Ήταν σίγουρα η πιο τρομακτική μέρα της ζωής μου. Πριν από την επίθεση πιστεύαμε ότι τα σκυλιά ήταν οι προστάτες μας και δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο. Πιστεύαμε ότι θα μας προσέχουν και γι' αυτό ήταν τόσο μεγάλο το σοκ όταν συνέβη. Μετά την επίθεση, δεν πιστεύαμε ότι οι άλλοι θα μας προστάτευαν πια. Είχα έναν σκύλο που κοιμόταν στο δωμάτιό μου μαζί μου κάθε βράδυ γιατί με έκανε να νιώθω ασφαλής», είπε το άτυχο κορίτσι που δίνει μάχη για να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη το πόδι της.

Η μητέρα της είπε για το τραγικό συμβάν: «Άκουσα μια κραυγή για βοήθεια και στη συνέχεια άκουσα ένα σκυλί να γαβγίζει, οπότε η αρχική μου σκέψη ήταν ότι γινόταν σκυλοκαβγάς. Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν πίστευα ότι ένα από τα παιδιά μου θα ξεσκίζονταν με αυτό τον τρόπο από ένα σκυλί».