Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Μία περίεργη μέρα ξημερώνει για εσένα, φίλε Κριέ,. Κάποιες απρόοπτες καταστάσεις που θα συμβούν, θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Φρόντισε να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά και να μην αγχωθείς. Σκέψου πολλές φορές τις κινήσεις και τα λόγια σου, για να μην φέρεις τα πράγματα στα άκρα χωρίς να το καταλάβεις.

Ταύρος

Αυτό το Σάββατο θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Αν δεν κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση, τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν. Σήμερα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν σε ό,τι τους ζητήσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν και οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και αν εσύ δεν τις βλέπεις, ζήτησε και την γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε αυτό το Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να ξεκουραστείς. Η συνεχής επαφή και συζήτηση μπορεί να βελτιώσουν κάθε είδους συνεργασία. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου με την βοήθεια που θα σου χαρίσουν οι δικοί σου άνθρωποι και οι στενοί σου συνεργάτες.

Λέων

Σήμερα, οι εξελίξεις γύρω σου θα είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς και να δραστηριοποιηθείς εντονότερα για να μπορέσεις να φέρεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό και αν νιώθεις ότι δεν προλαβαίνεις, ζήτα από τα δικά σου άτομα να σε βοηθήσουν.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργια ξεκινήματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν. Μην αγχώνεσαι, γιατί το μέλλον σου διαγράφεται αρκετά θετικό.

Ζυγός

Πολύ άγχος, πολλή πίεση, πολλές υποχρεώσεις σήμερα και μάλλον δεν είναι και η καλύτερη μέρα η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, γι’ αυτό να είσαι μετρημένος και εγκρατής σε όλες τις δραστηριότητές σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις την τάση να ξεσπάς σε λάθος άτομα…

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μπαίνεις σε διάφορα διλήμματα και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Μην παρασύρεσαι από τους γύρω σου και σκέψου με ηρεμία τι σε συμφέρει καλύτερα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Εν πάση περιπτώσει, έχεις κοντά σου άτομα που σου συμπαραστέκονται και είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν. Αυτό μην το ξεχνάς…

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να λύσεις διάφορα προβλήματα, με τη δική τους συμβουλή και συμβολή. Μην αφήσεις την ημέρα να φύγει χωρίς να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου και χωρίς να φτιάξεις τα πλάνα σου για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, άλλη μια έντονη μέρα σε περιμένει, με πολλές υποχρεώσεις αλλά και πολλές απογοητεύσεις. Κάποιες ειδήσεις δεν θα σε ευχαριστήσουν καθόλου και μάλιστα θα σε βάλουν σε σκέψεις για άτομα τα οποία εμπιστευόσουν. Ωστόσο, είναι καλή ευκαιρία σήμερα για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου χωρίς να αποσυντονίζεσαι.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, πολύ καλά νέα σε περιμένουν σήμερα. Κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου αποδείξουν ότι… ο επιμένων νικά! Κι εσύ, η αλήθεια είναι ότι έχεις επιμείνει ιδιαίτερα σε κάποιες καταστάσεις και μάλιστα σε πείσμα των γύρω σου, που σε συμβούλευαν να τα παρατήσεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, τα οικογενειακά «συμβούλια» ευνοούνται σήμερα και εσύ θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Οι δικοί σου άνθρωποι χρειάζονται τη συμβουλή σου σε κάποια ζητήματα. Άλλωστε, η μέρα είναι γεμάτη από αναπάντεχες καταστάσεις, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Λύσε όσα περισσότερα θέματα μπορείς, ώστε να είσαι όσο πιο ήρεμος γίνεται τις ημέρες που ακολουθούν.