Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα  κοκαΐνης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε,  βρέθηκε και κατασχέθηκε αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (9,8) γραμμαρίων, την οποία ο συλληφθείς είχε επιμελώς κρυμμένη στο χώρο του κινητήρα.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Τριπόλεως - Πύργου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

Συνελήφθη, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή της σε τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού μοτοσικλέτας, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.