Η Κατερίνα Καινούργιου έχει σήμερα την γιορτή της και η σημερινή εκπομπή πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα. Μάλιστα η μεγάλη έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη για την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha, την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής της, δηλώνοντας πως νιώθει μόνη.

Μεταξύ άλλων το τηλεοπτικό δίδυμο, Νίκος Κοκλώνης και Κατερίνα Καινούργιου, ανακοίνωσαν στον τηλεοπτικό αέρα την ανανέωση της συνεργασίας τους στον Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τη σχέση αγάπης που διατηρεί με τον Νίκο Κοκλώνη. Ο τηλεοπτικός παραγωγός και καλός της φίλος, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της, σε κάθε ιδιαίτερη στιγμή της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής.

«Συγγνώμη, συγκινήθηκα τόσο πολύ. Ο Νίκος για μένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Και γενικότερα επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, στα θέματα της προσωπικής μου ζωή και σε άλλα θέματα έχω λίγο ταλαιπωρηθεί, όσο ήταν ο Νίκος δίπλα μου, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που νοσηλεύτηκα, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Νιώθω πολύ μόνη μου στη ζωή» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου στον Νίκο Κοκλώνη με τον ίδιο να της απαντά, πως θα ήταν πολύ ταιριαστοί και ως ζευγάρι.