Μέτρια είναι η κίνηση στο κέντρο της Πάτρας, παρά την καλή ημέρα που κάνει και τις προσφορές που υπάρχουν στα καταστήματα. 

Η Μαύρη Παρασκευή για την αγορά της Πάτρας κινείται μέχρι ώρας σε χλιαρούς ρυθμούς, χωρίς η κίνηση να έχει καμία σχέση με αυτό που γινόταν την ίδια μέρα τις εποχές πριν από την καραντίνα. 

Το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού συγκεντρώνουν κυρίως τα καταστήματα με ηλεκτρικά είδη και ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, όπως και με υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, κτλ.

Ελάχιστο μέχρι το μεσημέρι ήταν το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού για αγορές σε ρούχα και υποδήματα, ενώ όσοι πήγαν για τέτοιες αγορές απευθύνθηκαν κυρίως στα καταστήματα των πολυεθνικών και των ξένων αλυσίδων. 

Σύμφωνα πάντως με μέρος του κόσμου που πήγε να τσεκάρει τις προσφορές στις βιτρίνες των καταστημάτων, οι εκπτώσεις δεν ήταν τόσο υψηλές και δεν ανταποκρίνονταν στις απαιτήσεις που έχει καλλιεργήσει στη συνείδηση του κοινού το άκουσμα και μόνο της Μαύρης Παρασκευής. 

Περίμεναν δηλαδή εκπτώσεις από 70% και πάνω και αυτό που βλέπουν είναι έως και 40% το μέγιστο. Ωστόσο, υπάρχει μία τόνωση της κίνησης στους δρόμους και στο κέντρο της Πάτρας, με τον κόσμο να περιορίζεται κυρίως στις ματιές στις βιτρίνες και να έχει κατέβει για μία βόλτα και για έναν καφέ, παρά για ψώνια. 

Όλα αυτά έως το μεσημέρι της Μαύρης Παρασκευής. Μένει να δούμε αν οι μαθητές των σχολείων και οι πιτσιρικάδες - το μεγαλύτερο ποσοστό των αγορών σε αυτή την κατηγορία στηρίζεται τουλάχιστον για αυτή τη μέρα -  αλλάξουν την εικόνα αυτή το απόγευμα και το επόμενο διήμερο που ακολουθεί.