Αντί να σταματήσει στο σήμα των αστυνομικών της Ασφάλειας Κατερίνης για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει ένας Έλληνας που εντοπίστηκε να οδηγεί το όχημά του σε μια περιοχή της Πιερίας, το πρωί της Τετάρτης, ενώ ταυτόχρονα πέταξε από το παράθυρο μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 100 γραμμαρίων.

Μετά από καταδίωξη, το όχημα ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα αλλά ο οδηγός του απώθησε τους αστυνομικούς σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψη. Ωστόσο, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε προμηθευτεί την κοκαΐνη μαζί με έναν άλλο Έλληνα, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν αλλά δεν εντοπίστηκε, όμως στο σπίτι του αναζητούμενου έγινε έρευνα και κατασχέθηκαν 12,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, όπως αναφέρει το protothema.

Το όχημα του δράστη κατασχέθηκε, όπως και ένα κινητό που βρέθηκε στην κατοχή του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών. Οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του προμηθευτή του συνεχίζονται.