Στο Τριμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα η πολύκροτη υπόθεση του θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη.

Η Μελίνα Παρασκάκη έχασε την ζωή της μετά από εγχείρηση ρουτίνας στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η δίκη που ήταν να ξεκινήσει στις 18 Νοεμβρίου λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης διεκόπη και ορίστηκε η σημερινή ημερομηνία για την έναρξή της.

Στο εδώλιο αναμένεται να κάτσει εκ νέου η αναισθησιολόγος η οποία είχε πρωτόδικα αθωωθεί με τον εισαγγελέα όμως να ασκεί έφεση κατά της απόφασης.

Το χρονικό της τραγωδίας με το 4χρονο παιδί

Το πρωί της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου του 2015 η 4χρονη Μελίνα Παρασκάκη από τη Νεάπολη εισήχθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο για «κρεατάκια».

Αρχικά η 4χρονη Μελίνα πέρασε από προεγχειρητικό έλεγχο όπου, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα. Την Δευτέρα το κοριτσάκι εισάγεται για το προγραμματισμένο χειρουργείο.

Κατά την διάρκεια της ανάνηψης η 4χρονη Μελίνα παρουσίασε επιπλοκές με τους γιατρούς να την διασωληνώνουν και να την μεταφέρουν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο ΠΑΓΝΗ. Στις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου το 4χρονο κορίτσι άφησε την τελευταία της πνοή.