Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον Πάνο Παπαδόπουλο έδωσε η Μυριέλλα Κουρεντή. Η ηθοποιός μίλησε για το Survivor, το All Star, αλλά και τους συμπαίκτες της που της είπαν συγγνώμη.

«Δεν μπορώ να σου απαντήσω για το All Star γιατί κι εγώ δεν ξέρω. Έχει γίνει προσέγγιση, αλλά είναι πολύ δύσκολη απόφαση για να ξαναζήσεις κάτι τέτοιο. Αν ξαναπήγαινα, θα έμπαινα με άλλο μυαλό και θα έπαιζα με περισσότερη παιδικότητα. Θα ήταν ουτοπικό να πιστέψω ότι μπορώ να κερδίσω το Survivor. Δεν έχω κάνει ραντεβού, αλλά ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι θα ήθελαν να είμαι στο Survivor. Θα δούμε», είπε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είπε στη συνέχεια: «Με κάποιους μιλάω και με κάποιους δεν μιλάω καθόλου. Όταν βγήκα και είδα επεισόδια, κατάλαβα τι γινόταν στο παιχνίδι. Δυο τρεις που με αδίκησαν, μου έστειλαν μήνυμα και μου ζήτησαν συγγνώμη και χάρηκα πραγματικά. Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν από τους πρώτους που μου ζήτησαν συγγνώμη. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και για τίποτα. Είχα παράπονα από την παραγωγή, τα εξέφρασα επί τόπου και όλα είναι καλά».