Στο πλατό του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» επέστρεψε ο Δημήτρης Μακαλιάς το πρωινό της Πέμπτης και η παρέα τον υποδέχθηκε με δόξες και τιμές ωσάν νέο πατέρα. Ο δημοφιλής ηθοποιός θέλησε μάλιστα να μοιραστεί τα πρώτα του συναισθήματα τόσο με την τηλεοπτική του παρέα όσο και με το τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακαλιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μια φοβερή εμπειρία! Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο σε όλες τις γυναίκες που έχουν γίνει μανούλες. Εγώ έπαθα για άλλη μια φορά σοκ, που το έχω ξαναζήσει και έλεγα ότι αυτή τη φορά θα ήταν μια από τα ίδια και θεωρούσα ότι δεν θα συγκινηθούμε το ίδιο. Παιδιά, ήταν όλο πολύ μεγαλύτερο τώρα».

«Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ! Πάρα πάρα πολύ! Δεν το περίμενα. Ήταν και μια δύσκολη εγκυμοσύνη, ήταν και μια δύσκολη γέννα. Όλα αυτά που είδατε από την Αντιγόνη στα social media ήταν αφού γέννησε».

«Να πω και κάτι άλλο επειδή έχουμε πει πολλά εδώ εκ του ασφαλούς από το τραπέζι για τους μπαμπάδες, τις μαμάδες, «όχι, είναι γονείς». Όχι. Είναι η μαμά, είναι ο μπαμπάς και είναι άλλο. Μην τα εξισώνουμε όλα. Είμαστε γονείς για τα χαρτιά, για τα τυπικά, για άλλα πράγματα. Αυτό που ζει η μαμά» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» της Πέμπτης στο OPEN.