Εκπτώσεις έως και 40% αναμένεται να δουν οι πατρινοί καταναλωτές στη Black Friday, στα καταστήματα της τοπικής αγοράς. 

Η αντίστροφη μέτρηση για την "μαύρη" Παρασκευή έχει ξεκινήσει εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα από τα μεγάλα πολυκαταστήματα, με τον Εμπορικό Σύλλογο να απευθύνει έκκληση στους πατρινούς καταναλωτές για τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων. 

Είναι μια μέρα που αναμένεται να υπάρξει σημαντική αύξηση και τόνωση της εμπορικής κίνησης, με τον κόσμο να έχει κάνει ήδη την έρευνα αγοράς του περιμένοντας τις προσφορές για να πάει να αγοράσει με βάση τις ανάγκες του. 

Με βάση τα στοιχεία που έδειξε η περσινή Black Friday o κόσμος μετά από την καραντίνα φαίνεται ότι ψωνίζει, σύμφωνα με τις ανάγκες του και όχι τις επιθυμίες του, περιορίζοντας τις αγορές του, ακόμα και σε μία μέρα σαν και αυτή με αρκετά καλές προσφορές.

Πάντως, τα καταστήματα της Πάτρας έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να διεκδικήσουν ένα κομμάτι από την πίτα της μαύρης Παρασκευής, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, με βάση τουλάχιστον τον Εμπορικό Σύλλογο, ότι την Κυριακή στις 27 Νοεμβρίου, δεν θα ανοίξουν. 

Μένει να δούμε αν η αγορά ακολουθήσει τον Εμπορικό Σύλλογο και αν το καταναλωτικό κοινό ανταποκριθεί στην πρόσκληση της μαύρης Παρασκευής.