Η Λουξ συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού Hotelia 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία παρουσίασε τα προϊόντα της σε εμπορικούς επισκέπτες και στο κοινό με σκοπό την ενίσχυση της παρουσίας της στις ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας μέσω της διεύρυνσης των συνεργασιών της στον κλάδο.

Η εταιρεία παρουσίασε μερικούς από τους πιο δυνατούς της κωδικούς που την έχουν καταστήσει αγαπημένη επιλογή Ελλήνων και ξένων συνεργατών. Η Λουξ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην περαιτέρω τοποθέτηση αμιγώς ελληνικών προϊόντων στις ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, ως αναγκαία προϋπόθεση για την άνθιση της παραγωγής και της οικονομίας του τόπου.

H Hotelia αποτέλεσε κόμβο συνάντησης επιχειρηματιών από τον κλάδο των ξενοδοχείων, της εστίασης και καφεστίασης αναδεικνύοντας τις νέες τάσεις στη φιλοξενία. Η συμμετοχή της Λουξστη διεθνή αυτή συνάντηση σηματοδοτεί την ισχυρή παρουσία και δραστηριότητά της στο ελληνικό επιχειρείν αλλά και τον εξωστρεφή χαρακτήρα της.

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών έχει  περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  CorporateSuperbrandGreece, EuropeanBusinessAwards, HealthyDietAwards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», RetailBusinessAwards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plusnlight και λουξ Tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.