Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Ο ηθοποιός κάθισε στον καναπέ και μεταξύ άλλων μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα για το σοβαρό ατύχημα που είχε σε ηλικία 6 ετών, το οποίο τον οδήγησε να παραμείνει σε κώμα για καιρό.

«Ήμουν για αρκετό καιρό σε κώμα και μάλιστα οι γιατροί έλεγαν: αυτό το παιδί ή θα μείνει φυτό ή θα πεθάνει» αναφέρει ο ηθοποιός και σοκάρει. «Και ξύπνησα μια ωραία μέρα, Δεκαπενταύγουστο. Δεν το θυμάμαι, βέβαια. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή πριν πέσω από ‘κει που έπεσα και όταν ξύπνησα με καθετήρες και όλα αυτά τα πολύ δυσάρεστα».

«Θυμάμαι έντονα την εικόνα της μητέρας μου, που μόλις με είδε άρχισε να κλαίει. Είναι τραυματικές εμπειρίες» εξομολογείται ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Όπως παραδέχεται ο νεαρός ηθοποιός, το ατύχημα του έδωσε περισσότερη δύναμη και τον ώθησε ακόμα πιο κοντά στην πίστη του Θεού.

«Μου έδωσε μία μήνυμα ότι υπάρχει κάποια μορφή δύναμης που δεν ήθελε να «φύγω» τότε και με προσέχει και με προστατεύει» δηλώνει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, σημειώνοντας ότι η εξύβριση των Θείων είναι κάτι που τον ενοχλεί ιδιαίτερα.