Στη σκηνή του The Voice θέλησε να δοκιμάσει η Κωνσταντίνα Μαγκαφά το βράδυ της Κυριακής στο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Όταν όμως η νεαρή διαγωνιζόμενη θέλησε να μας συστηθεί, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική φόρτιση με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μαγκαφά εξομολογήθηκε πως «γεννήθηκα στο Τορόντο του Καναδά. Ο πατέρας μου ζούσε πολλά χρόνια εκεί, εργαζόταν στο δημόσιο, σε ένα ταξίδι στην Ελλάδα γνώρισε την μαμά μου, ερωτεύτηκαν, αποφάσισαν να παντρευτούν και γεννήθηκα εγώ στο Τορόντο. Όταν έκλεισα περίπου τα τέσσερα αποφάσισαν να επαναπατριστούν, γιατί αγαπούσαν πολύ την Ελλάδα και οι δυο και έτσι μεγάλωσα στην Πάτρα».

«Το καλοκαίρι που ήμουν στην Τρίτη Λυκείου έχασα τον μπαμπά μου από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά. Σίγουρα είναι η ζωή μου πριν από αυτόν και η ζωή μου μετά από αυτόν, όπως και για κάθε άνθρωπο που έχει χάσει δικό του άνθρωπο. Αλλά επειδή είχαμε αυτή την πολύ μοναδική σχέση, είμαι απόλυτα βέβαιη ότι οι άνθρωποι που έχεις μέσα σου ξέρεις ακριβώς τι θα σου έλεγαν σε κάθε περίπτωση της ζωής σου. Και αυτό ισχύει. Σήμερα, αν ζούσε ο μπαμπάς μου και ήξερε ότι θα πάω στα blinds, θα μου έλεγε σίγουρα να μην φοβάμαι τίποτα».

«Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι και… δεν θέλω να γίνει αυτό» αναφώνησε η Κωνσταντίνα, συγκινημένη, δίχως να μπορέσει να συνεχίσει τον λόγο της και να αποχωρήσει από την κάμερα για να ξεσπάσει σε λυγμούς. «Είμαι μοναχοπαίδι, οπότε οι γονείς μου ήταν μόνο δικοί μου και ήταν πολύ συνειδητοποιημένοι άνθρωποι. Επειδή αγαπιόμασταν πάρα πολύ, λοιπόν, περνούσαμε πάρα πολύ χρόνο μαζί» πρόσθεσε, λίγο αργότερα, η 30χρονη διαγωνιζόμενη του The Voice στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.