Ήταν για τρία χρόνια η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, χωρίς όμως εξαιτίας της πανδημίας, να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της. Να ανέβει στο άρμα της βασίλισσας και να φορέσει το στέμμα. Οι ακυρώσεις βλέπετε των καρναβαλικών παρελάσεων δεν της το επέστρεψαν.

Όμως η Μαρία Κυριακοπούλου έκανε πραγματικότητα το άλλο της όνειρο. Έγινε δασκάλα και έχει ξεκινήσει να διδάσκει τους μικρούς μαθητές της. Σε ανάρτησή της η πρόεδρος του καρναβαλικού οργανισμού Ήρα Κουρή έγραψε, συνοδεύοντας την φωτογραφία:

Η Μαρία Κυριακοπούλου, επιλέχθηκε το 2020 ως βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού. Μια κοπέλα όμορφη, ταπεινή, ευγενική, εργατική. Σπούδαζε στο παιδαγωγικό, ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός στο ραδιόφωνο του Πανεπιστημίου και με πίστη σε πανανθρώπινες αξίες. Τα καλύτερα λόγια είπε για τη Μαρία ο Πέτρος Λαμπρινάκος, επί 3 χρόνια καθηγητής της.

Η δική μας "βασίλισσα" που θέλησε να διαγωνιστεί γιατί από παιδί έβλεπε τα άρματα να περνάνε από το σπίτι της κ λαχταρούσε να ανέβει, πήρε το πτυχίο της και διδάσκει σε γειτονική πόλη.

 Η πανδημία της στέρησε το όνειρο, μια που δεν έγιναν για 3 χρόνια οι καρναβαλικές παρελάσεις. Η Μαρία συνεχίζει το δρόμο της με φωτεινό χαμόγελο, ανιδιοτελή κ γόνιμη προσφορά, είναι κοντά στα παιδιά με την γλυκύτητα, την ξεχωριστή αυθεντική ομορφιά της ψυχής της. Καλή σταδιοδρομία, κορίτσι μου!.