Το patrasevents.gr σας στέλνει στην παράσταση "Ποιητές επί σκηνής - ποίηση ηλεκτρική" στο θέατρο Αct που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου και ώρα 21:30.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 22/11 και ώρα 18:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 21.30

στο Θέατρο act, Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα

Η πρωτότυπη performance «Ποιητές επί σκηνής» επιστρέφει στο θέατρο act μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες βραδιές το 2010, το 2012 και το 2015. Τη φετινή σεζόν το act θα προτείνει στο κοινό μια σειρά από παραστάσεις με ανανεωμένη μορφή που θα συνδυάζουν στοιχεία poetry slam, ακουστικού κονσέρτου και θεατρικού αναλογίου φέρνοντας στο προσκήνιο τους συγγραφείς και τα κείμενά τους. Ποιητές, συγγραφείς, ηθοποιοί, μουσικοί και άλλοι καλλιτέχνες θα δοκιμάσουν νέο υλικό και θα παρουσιάσουν ποιήματα, διηγήματα και μικρά μονόπρακτα σε μια παράσταση καταιγιστικής απαγγελίας.

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 21.30 συμμετέχουν ο μουσικός Γιώργος Δίπλας, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Κωνσταντίνος Μάγνης, ο συγγραφέας Γιάννης Πανουτσόπουλος, η ποιήτρια Μαρίνα Σπηλιωτοπούλου και ο συγγραφέας-ποιητής Τηλέμαχος Τσαρδάκας. Η παράσταση Ποιητές επί σκηνής, θα πραγματοποιηθεί ξανά μέσα στη σεζόν παρουσιάζοντας διαφορετικούς καλλιτέχνες κάθε φορά, σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Ποιητές επί σκηνής: ποίηση ηλεκτρική

Σύλληψη-σκηνοθετική επιμέλεια: Τηλέμαχος Τσαρδάκας
Εικαστικό αφίσας: Ηλίας Λαμπρόπουλος

Παραγωγή: θέατρο act

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 21.30 

στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)

Εισιτήρια: 10 ευρώ, 8 ευρώ (μειωμένο)

Διάρκεια: 70 λεπτά

Πληροφορίες- Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263

Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!