«Δεν νομίζω ότι είναι τέτοια τα ποσά, αλλά επειδή το Survivor All Star κοντεύει να ξεκινήσει, θα πρέπει όλοι να σταματήσουμε να μιλάμε για το γύρω γύρω και πλέον να δώσουμε ραντεβού στους στίβους μάχης, που εκεί ξεκινά το πραγματικό Survivor. Αφού όλοι κάνουν τις συμφωνίες τους, πρέπει να συγκεντρωθούμε και το λέω και προς τους παίκτες δημόσια» δήλωσε ο Γιώργoς Λιανός.

«Ήρθε ο καιρός να χαμηλώσουν οι φωνές και τα σχόλια και να συγκεντρωθούν στον πραγματικό αγώνα, που ξεκινά σε πολύ λίγο. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ γιατί τα καλέσματα που έχουν γίνει από την παραγωγή σε συγκεκριμένους παίκτες, είναι επιτυχημένα. Δεν θα ήθελα να είμαι σε θέση παίκτη, που δεν έκανε το οικονομικό deal που ήθελε και να το βλέπει από το σπίτι του. Θα είναι λιγάκι στενάχωρο, γιατί ξέρω ότι βαθιά μέσα τους όλοι οι παίκτες θέλουν να ξαναζήσουν αυτήν την εμπειρία, γνωρίζοντας πλέον τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Φυσικά και γίνεται All Star (χωρίς τον Γιώργο Αγγελόπουλο)» είπε σχετικά με το Survivor All Star.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη συνεργασία και την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιανός είπε: «Εκείνη την περίοδο μου είχαν γίνει κάποιες προτάσεις, που θεωρούσα ότι ήρθε η στιγμή να υλοποιήσω και να ασχοληθώ πιο ατομικά με αυτό το θέμα. Σίγουρα μέχρι τότε ήμουν μέλος μιας παρέας, είχα κάνει κάποια projects μόνος μου. Παρόλα αυτά μου δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να μπω στην Acun Medya και δεν ήθελα να τη χάσω. Θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του. Αν βλέπεις ότι σε μία εκπομπή δεν έχεις το χρόνο που σου αναλογεί, καλό είναι να ψάξεις να βρεις μια ιδέα που θα σου δώσει ελευθερία κινήσεων. Η Ελένη ακούει αυτά τα πράγματα. Αν σε εμπιστευτεί, μπορεί να σου δώσει χρόνο να το κάνεις αυτό το πράγμα. Καψόνια μόνο στο στρατό έχω περάσει».