Η Εύη Δρούτσα παραχώρησε συνέντευξη στο Γεια σου και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και μίλησε για τις συνεργασίες της με καλλιτέχνες και την επιθυμία της να επιστρέψει το Fame Story.

«Μια χαρά δεν είναι (σ.σ. η Νατάσα Θεοδωρίδου); Μια φορά στα δύο χρόνια θα της έρθει να πάρει ένα τηλέφωνο. Έχω ανθρώπους που έχω περάσει καλά. Ας πούμε με την Βίσση. Ήταν σε μια φάση της ζωής της, που δεν ήταν καλά και της έγραψα ένα τραγούδι, που μου αρέσει πολύ και δεν έχει ακουστεί. Το «Διαζύγιο». Το πήρα διαβάζοντας το διαζύγιό μου κι έτσι το αντέγραψα κατά κάποιο τρόπο για να μην κάνω λάθος» ανέφερε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

«Να ξαναγίνει το Fame Story και να πάω. Γενικά μου αρέσει να κρίνω, αλλά όπως θέλω εγώ. Δεν πάει να πληγωθεί αγάπη μου; Ας μην το έκανε, αν δεν πληγώνεται. Στο Fame Story είπα σε έναν τραγουδιστή ότι πρέπει να αδυνατίσεις και μου είπε γιατί το λες αυτό; Γιατί η εικόνα παίζει ρόλο. Κάνω ψυχοθεραπεία, έχω περάσει πολλά στη ζωή μου. όλοι έχουμε περάσει πολλά. Τελευταία άρχισα να μιλώ, όπως θέλω, γιατί κατάλαβα ότι δεν έχω κανένα ανάγκη. Γιατί; Γιατί δεν μου έδωσε κανένας να φάω» συμπλήρωσε η Εύη Δρούτσα.