Ένα νεαρό κορίτσι έχασε τη ζωή του σε χριστουγεννιάτικη παρέλαση στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ σε ένα σοκαριστικό δυστύχημα.

Το απίστευτο περιστατικό έλαχε χώρα κατά τη διάρκεια της παρέλασης, όταν ο οδηγός οχήματος έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε τη νεαρή κοπέλα. Το όχημα έσερνε ένα άρμα, μέρος της πομπής στην ετήσια χριστουγεννιάτικη παρέλαση.

Τα γέλια και η χαρά όμως, έδωσαν απότομα τη θέση τους στον τρόμο και τη φρίκη, όταν το όχημα άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα, καθώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του αυτοκινήτου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της New York Post.

H παρέλαση διεξαγόταν σε κλίμα χαράς και κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

«Προσπαθούσαν να μας βγάλουν όλους από τη μέση», δήλωσε στο News & Observer μια από τις χορεύτριες που συμμετείχε στην παρέλαση. «Αλλά δυστυχώς, μίας από τις χορεύτριες δεν μπόρεσε να φύγει από τη μέση».
«Ξαφνικά ακούσαμε πολλά κορναρίσματα στην παρέλαση»

Ο οδηγός αντιμετωπίζει κατηγορίες για θάνατο από μηχανοκίνητο όχημα σε βαθμό πλημμελήματος, απρόσεκτη και απερίσκεπτη οδήγηση, ακατάλληλο εξοπλισμό, μη ασφαλή κίνηση και οπλοφορία σε παρέλαση, μετέδωσε το ABC 11.

Ένα 14χρονο μέλος της χορευτικής ομάδας, δήλωσε στ ABC ότι το όχημα παραλίγο να χτυπήσει και εκείνη.

«Αρχίσαμε να χορεύουμε στην παρέλαση και ξαφνικά ακούσαμε πολλά κορναρίσματα. Και όταν γυρίσαμε πίσω, είδαμε το φορτηγό σχεδόν στην πλάτη μας, οπότε απομακρυνθήκαμε», δήλωσε η νεαρή κοπέλα που διέφυγε του κινδύνου έγκαιρα.

«Οι καρδιές μας είναι βαριές καθώς θρηνούμε την απώλεια του νεαρού κοριτσιού που έχασε τη ζωή του σήμερα στη χριστουγεννιάτικη παρέλαση του Ράλεϊ», δήλωσε η δήμαρχος του Ράλεϊ.