Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου για την Ελένη Μενεγάκη και τη μειωμένη παρουσία που έχει πλέον ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της.

«Υπήρχαν εποχές να μην είμαστε στα καλύτερά μας με την Ελένη. Έχει τύχει εποχές να είμαστε στα καλύτερά μας και να βγαίνω για 5 λεπτά. Μπορεί και να θέλει περισσότερο χρόνο (σ.σ. ο Δημήτρης Ουγγαρέζος). Δεν ξέρω τι συμφωνία μπορεί να έχει κάνει. Πολλές φορές παίζουν αυτά. Αν ήταν στην «απ’ έξω», νομίζω ότι δεν θα φαινόταν καθόλου. Είναι ένας μετρημένος επαγγελματίας η Ελένη, η πιο επαγγελματίας της ελληνικής τηλεόρασης με τη μεγαλύτερη διάρκεια» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ηγείται μιας εκπομπής, που λέγεται Ελένη. Είσαι ο κεντρικός κι εσύ τοποθετείς τα πιόνια καλώς ή κακώς. Για κάποιους θα φανεί άδικο και για κάποιους δίκαιο. Δεν ξέρω τι παρασκήνιο έχει παίξει, οπότε δεν μπορώ να πω σίγουρα τι έχει συμβεί. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τηρήσει ο Δημήτρης συμβόλαιο. Από τη στιγμή που συμφωνεί κάτι, το πάει μέχρι τέλους. Ούτε θεωρώ ποτέ ότι ο Δημήτρης θα ήταν ο άνθρωπος που θα έπαιρνε τηλέφωνο να πει δεν λες ότι θα είμαι εκεί; Δεν είναι τέτοιος τύπος» δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.